Professioneel resultaat

Een mooi ontwerp en strakke uitvoering: professioneel door vakkunde

Verantwoorde lay-out

Een goed ontwerp is technisch in orde, verantwoordelijk van opmaak en aantrekkelijk voor het oog. Door een vakgerichte opleiding en creatief inzicht weten wij van een verzameling elementen een mooi geheel te vormen. Daar scoren wij al sinds 2001 hoge ogen mee.

mos grafische vormgeving reclamefolder snack eethuis hugo

Professionele bestanden

Drukkerijen 'klagen' steen en been over de kwaliteit van aangeleverde digitale bestanden. Uit slecht opmaakwerk dienen zij dan een gelikt visitekaartje in pms-kleur te drukken, een full-colour brochure met steunkleur of een sticker met sluitende kleuren. Dit soort slechte opmaak komt niet alleen van de huis tuin en keuken vormgevers maar ook van gedegen reclamebureaus. Zoiets kost ontzettend veel onnodige correspondentie en tijd. 

Wij doen het liever in één keer goed. Dankzij ons perfectionistische inslag en gedegen opleiding en ervaring krijgen wij zelden tot nooit de bestanden retour. Bent u benieuwd wat andere leveranciers van ons vinden? Belt u ons gerust, dan geven wij u onze referenties.

Beste resultaat

Een mooi ontwerp komt pas tot zijn recht als de uitvoering tot in de puntjes is verzorgd. Kwaliteits-drukwerk, strakke belettering, goed printwerk. Dat is wat wij graag willen leveren aan u als klant. Daar wordt u blij van, omdat het uw bedrijf presenteert. Voor welk product u ook kiest, wij zetten de puntjes op de i.