Gevestigde ondernemer

De ondernemer leren wij graag kennen, investeren in voor langere termijn

Reclame activiteiten

Als full-service reclamebureau ontwerpen en realiseren wij het totale aanbod aan reclame. Van logo-ontwikkeling tot autobelettering en van folder tot standinrichting, wij verzorgen dit compleet, alles onder 1 dak. U heeft altijd één aanspreekpunt zodat wij direct snappen wat u bedoelt.

Bewaking huisstijl

Door jarenlange ervaring in een breed pakket kunnen wij bijna alle vragen beantwoorden. Op alle wensen van u als klant kunnen wij inspelen en zullen altijd meedenkende adviezen geven. En, niet onbelangrijk, uw huisstijl wordt zorgvuldig bewaakt, zodat u eenduidig naar buiten treedt. Wij houden er niet van als we het speciaal voor u gemaakte logo in uitgerekte vorm of onbedoelde kleurstelling voorbij zien komen. Uw logo in een advertentie, uw logo op uw auto en ook uw logo op uw bedrijfskleding, wij zorgen voor een identieke uitstraling. Dat is één van de voordelen van reclame onder 1 dak. Een ander voordeel is dat wij alle bestanden voor u archiveren. Heeft u snel iets nodig? Dan is een telefoontje naar ons reclamebureau voldoende.

Kwaliteitscontrole

Het begeleiden van het drukproces behoort standaard tot onze werkzaamheden en voeren waar nodig controles uit. In een oogopslag zien wij als er iets mis is. Uitleveren doen wij niet voordat wij zelf tevreden zijn.
Daarom verzorgen wij graag zelf de inkoop van bijvoorbeeld het te bedrukken textiel of de vlaggenmasten voor de vlaggen die we hebben geleverd. Wij kennen immers de beste leveranciers voor spandoeken of het uitvoeren van andere print-jobs. En mocht het onverhoopt misgaan, dan hoeft u daar niets van te merken. Wij zorgen graag voor uw professionele uitstraling, zodat u alle tijd over houdt om uw eigen klanten te bedienen.

 


mos_reclame_meedenken

 
  • Alle reclame-activiteiten onder 1 dak
  • Altijd 1 contactpersoon
  • Brede ervaring/kennis
  • Meedenkende adviezen
  • Bewaking huisstijl
  • Archiveren bestanden