Particulier

 

Unieke geschenken voor man, vrouw, kind of ter decoratie van uw eigen huis

Bijzondere cadeautjes voor extra attentiewaarde
Een greep uit onze veel voorkomende producten;

mos reclame relatiegeschenk logo op rompertje

Kraamcadeau

Een romper of een slabbetje, een t-shirt met de naam van de baby bijvoorbeeld. Leuk om te geven als speciaal persoonlijk cadeautje voor als je iets origineler wilt zijn.

Website als cadeau

Een website als cadeau geven is wel erg origineel. Wij maken de basis voor u in WordPress in een kinderlijk eenvoudig thema zodat de ontvanger het daarna zelf kan bewerken en aanvullen. Leuk voor familie, vriendengroep etc.

mos reclame decoratie spiegel zandstralen

Decoratie op spiegels

Een decoratie op een spiegel als speciaal cadeau of voor uzelf maakt een spiegel pas echt persoonlijk. Wij zetten ook teksten op uw ruiten en brengen dat op locatie voor u aan.

mos decoraties tekst op hout

Tekst op hout

Een standaard tekst of door u aangeleverd zetten wij in een leuke typografie op houten lariks planken, verticaal of horizontaal te gebruiken. Elke lengte leverbaar, maar altijd 16 cm breed en 6 mm dik.

mos reclame fotografie foto op canvas

Foto op canvas

Een bewerkte foto doet het extra leuk op bijvoorbeeld canvas of ander materiaal. De wijze van uitsnede van de foto kan het speels maken, een omlijning of een tekst erbij geeft het een persoonlijk tintje.

mos decoraties tekst op hout

Tekst op ...

Een leuke persoonlijke tekst op een vaas bijvoorbeeld om iemand te feliciteren. Of op een deur of hekwerk. Stuk voor stuk leuke weggevers.

mos decoraties kermis t-shirts

Bedrukte t-shirts

Persoonlijke kleding met ludieke teksten maken wij voor u in huis. Leuk als u met een groep naar de kermis of op vakantie gaat bijvoorbeeld. Wij bedrukken ook shirts die u zelf aanlevert.

mos reclame fotografie retoucheerwerk

Fotografie

Beheerst u uw camera niet dusdanig zodat u een mooie foto kunt maken van uw dierbare? Of wilt u samen op de foto? Met onze kennis en ervaring kunnen wij goed uit de voeten als het gaat om basisfotografie. Stelt u zeer hoge eisen? Of wilt u een volledige reportage of specifieke productfotografie, dan hebben wij connecties met professionele fotografen.

mos reclame fotografie retoucheerwerk

Retoucheren

Een oude zwart-wit foto uit uw album kunnen wij net als een recent gemaakte foto naar wens zorgvuldig bewerken zodat u deze kunt gebruiken voor elk gewenst doeleind. Wilt u een andere achtergrond of juist 2 beelden combineren? Is de kleur niet meer optimaal? Het toevoegen van een tekst of maken van een collage behoort ook tot onze mogelijkheden.