Startende ondernemer

Gefeliciteerd beste starter, met uw nieuwe bedrijf

Laat u vooral adviseren

Bent u die startende ondernemer die een nieuw bedrijf gaat beginnen, fantastisch!! Het enthousiaste maar tegelijk spannende gevoel hoe dan uw bedrijf aan de buitenwereld zichtbaar te maken herkennen wij maar al te goed. Vanuit eigen ervaring maar ook omdat wij vele starters ontmoeten tijdens informatieve gesprekken. Budgetbewaking, hoe te beginnen en hoe een knoop door te hakken, zomaar wat vragen die dan voorbij komen. Wij begeleiden u graag.

 

Reclame is niet duur, als u het maar goed doet

Korte-termijn-denken komt vaak voor omdat starters de ervaring simpelweg niet altijd hebben om vooraf te weten waar het beste rekening mee gehouden kan worden. Stap voor stap nemen wij u mee in het proces en zullen waken voor dubbele uitgaven door te snelle besluitvorming ofwel onhandige keuzes. De uitstraling van een bedrijf, daar hoor je als mens blij van te worden, daar behoor je volledig achter te staan. Omdat het ook een tijdje mee dient te gaan.

 

Een eerste indruk maken met uw nieuwe bedrijf, die kans krijgt u maar 1 keer

Wellicht begrijpt u nu, op gebied van bedrijfsuitstraling bent u bij MOS Reclame in goede handen. Simpelweg omdat wij u graag verder helpen denken wij met u mee en kijken naar wat wél mogelijk is binnen uw budget. En juist met die onderdelen zullen we terdege te werk gaan. Want uiteindelijk willen wij ook een mooi en stevig product neerzetten waar wij, u en uw klanten blij van worden.

 
Starters die u reeds voor zijn gegaan en wij hebben mogen begeleiden in logo en huisstijl:

 

mos reclame logo sents together starters

Onze nieuwste starter

Op dit moment ontwikkelen wij de huisstijl voor Sents Together.

 
Reclame-pakketten

Wij doen u graag een scherp aanbod.
Omdat wij hopen dat wij met u in zee mogen en nog lang samen mogen varen.
Informeert u ons gerust naar onze reclame-pakketten.
Das namelijk helemaal zo gek nog niet voor u als starter.